Logo paard en insight coaching

0468/54.44.58

Workshop

paardengedrag

(Ethologie)

Eerstvolgende workshop

"Paardengedrag (ethologie)"

2023

1 juli van 10u tot 16u

Iedereen vanaf de leeftijd van 12 jaar is welkom

Begrijp hoe paarden communiceren

Begrijpen hoe paarden communiceren en zich gedragen is cruciaal voor een goede relatie tussen mens en paard.

In de workshop krijg je de kans om meer te leren over de taal van paarden en hoe je hun lichaamstaal kan interpreteren. Tijdens de opleiding bekijken we hoe paarden zichzelf uiten en hoe jij als ruiter hierop kan reageren om een veilige en vertrouwensvolle omgeving te creëren voor zowel jezelf als het paard.

Tijdens de workshop krijg je praktische tips en tricks die je direct kan toepassen in de omgang met paarden. We zullen verschillende situaties en gedragingen van paarden bespreken en kijken naar de beste manier om hierop te reageren. Hierdoor krijg je een beter inzicht in het gedrag van paarden en ben je beter in staat zijn om te anticiperen op hun reacties.

We bespreken ook hoe je paardengedrag kan interpreteren en op die manier beter kan communiceren met je eigen paard.

De workshop wordt geleid door een ervaringsdeskundige die een diepgaande kennis heeft van het gedrag en de communicatie van paarden. De workshop is geschikt voor ruiters van alle niveaus, of je nu een beginner bent of al jarenlang rijdt.

Als je meer wenst te leren over paardengedrag en hoe je de communicatie met je paard kan verbeteren, meld je dan nu aan voor deze workshop. We kijken ernaar uit om je daar te zien en samen te werken aan een betere relatie tussen jou en je paard!

Volgende workshop is voorzien op zaterdag 1 juli van 10-16u.
Iedereen is welkom (vanaf 12 jaar), neem een vriend of vriendin mee!
Deelname prijs: €95/pers. incl. broodjeslunch

De workshop gaat door vanaf min. 6 personen

Praktische informatie

Deelname prijs: €95/pers. incl. broodjeslunch.
Schrijf je in door ons een e-mail te sturen met als onderwerp ‘inschrijving initiatie paardengedrag 2023’ of via het contactformulier op de website

Neem vrijblijvend contact op

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij beantwoorden al jouw vragen over onze workshops.

workshop wordt georganiseerd in samenwerking met Mia Van den Broeck van Equi Armentum