Teambuilding met

paarden

Teambuilding met paarden

Ben je op zoek naar een leuke teambuildingsactiviteit waarbij ontspanning en fun centraal staan? Dan is teambuilding met paarden zeker een aanrader. Je gaat samen met je collega’s in de natuur en tussen de paarden op zoek naar verbinding.

Paarden zijn imposante dieren, waar je niet elke dag mee te maken krijgt. Zeker niet op kantoor of binnen je werk. Kies voor een origineel bedrijfsuitje op een unieke locatie en kom bij Paard&Insight Coaching voor een teambuilding met paarden. Het is héél leerzaam, leuk en echt wel een avontuurlijke belevenis.

Paarden zorgen voor verbinding

Een bedrijfsuitje zorgt voor een betere sfeer binnen je team. Collega’s leren elkaar beter kennen en er worden nieuwe vriendschappen gesloten. De teamspirit wordt hierdoor versterkt.

Paarden zorgen voor een versnelling van dit mooie proces, doordat ze het team opnemen in de kudde. Hierdoor worden de teamverbanden snel zichtbaar. Het paard geeft je directe feedback, waardoor je snel ziet hoe het team in elkaar zit. Denk hierbij aan de groepsdynamiek, de rol van non-verbale communicatie en thema’s als leiderschap.

Hoe werkt het?

Tijdens de teambuilding gaan we aan de slag met onze kudde paarden. Je voert samen speelse oefeningen uit onder professionele begeleiding. Dit gebeurt altijd naast het paard op de grond. Hierbij staan uiteraard plezier en ontspanning centraal. Ervaring met paarden is hier zeker niet nodig, integendeel.

Je bent buiten in de natuur en komt hierdoor los van de werkcultuur. Daardoor krijg je veel nieuwe energie. De paarden geven je waardevolle inzichten over de samenwerking in het team. Samen met je collega’s doe je een nieuwe en fijne ervaring op waar je nog lang zal over napraten!

Kies voor een teambuilding op maat

Waar wil je aan werken? Wat zijn de ideale ingrediënten voor je bedrijfsuitje? Laat het ons weten en we maken graag een programma op maat. Neem contact op voor een unieke teambuilding bij Paard&Insight Coaching.