• Wil je graag een traject loopbaanbegeleiding volgen met cheques van de VDAB?
 • Schrikt het binnen-en stil zitten in een kantoorruimte je af?
 • Staar je niet graag in de ogen van je coach?
 • Ben jij een doener?

Dan is loopbaanbegeleiding met paarden zeker een aanrader!

Wil je graag aan de slag zonder paarden? Dit is ook uiteraard een mogelijkheid.

Mijn ervaring met loopbaanbegeleiding

Ik heb vroeger beroep gedaan op een loopbaancoach omdat ik niet meer gelukkig was in mijn toenmalige job. Er ontbrak iets en ik wilde weten wat ik nodig had om mij terug waardig en nuttig te voelen. Deze ervaring is me helaas serieus tegengevallen. Ik had moeite met stil zitten in een kleine kantoorruimte en ik miste verbinding met mijn coach. Ellenlange vragenlijsten invullen zorgden ervoor dat mijn aandacht verzwakte. Mijn coach kon me niet geboeid houden.

Ik had het gevoel dat ik een nummertje was, één van de zovelen die zich niet goed voelde in zijn of haar huidige job. Ik miste passie, betrokkenheid en vooral … gelijkwaardigheid en authenticiteit. Op het einde van het traject had ik dan ook totaal geen WAUW gevoel.

Door deze persoonlijke ervaring wil ik loopbaanbegeleiding helemaal anders aanpakken: focus op jou als persoon met behulp van praktische doe-opdrachten met de paarden.

Wil je meer te weten komen over mij? Lees mijn verhaal.

Deze loopbaanbegeleiding is in samenwerking met Het Coachingatelier waar ik de kwalitatieve en zeer goed onderbouwde opleiding tot loopbaancoach heb voltooid.

Meerwaarde van loopbaanbegeleiding met paarden

Paarden geven je een gevoel van steun, vertrouwen en veiligheid. Bij deze prachtige dieren kom je helemaal tot rust en ben je vrij om jezelf te zijn. Zo ga je ongeremd het coachingsproces tegemoet.

Tijdens de loopbaanbegeleiding werken we aan zelfontwikkeling, je leert jezelf nog beter kennen waardoor je zelfbeeld een positieve boost krijgt.  Je mag ontdekken wat je talenten en valkuilen zijn alsook wat je waarden en normen zijn. Het is een combinatie van oefeningen en communicatie. Door ook ervaringsgericht aan de slag te kunnen gaan in de weide met het paard kom je sneller tot inzichten over je eigen gedrag. Deze inzichten helpen om zelf tot een oplossing te komen. Als de oplossing van jezelf komt ga je deze dan ook werkelijk toepassen in je werkomgeving of je dagelijkse leven.

Bij Paard&Insight Coaching wordt op maat gewerkt: jij bent prioriteit.
De coaching wordt aangepast aan je eigen wensen en behoeften.

Ervaring met paarden is niet vereist.

Voor wie?

Loopbaanbegeleiding is niet enkel nuttig bij de zoektocht naar een nieuwe job, maar het omvat zoveel meer. Herken jij jezelf in één van volgende situaties? Dan is mijn opleiding iets voor jou!

 • Zit je niet goed in je vel en twijfel je daardoor aan jezelf?
 • Verloopt de communicatie met je collega’s op het werk moeizaam?
 • Wil je meer inzicht krijgen in jezelf, inzicht in wie je echt bent?
 • Weet je niet wat je kwaliteiten en valkuilen zijn en wil je je talenten ontdekken?
 • Wil je je re-integreren in het bedrijf waar je werkzaam bent? Dit na een lange periode van afwezigheid door bv. burn-out, langdurige ziekte…
 • Wil je meer evenwicht vinden tussen werk en privé?
 • Wil je gaan solliciteren?
 • Heb je een dominante overste of collega en wil je hier leren mee omgaan?

Klaar om er samen in te vliegen?

 

 

 

Loopbaanbegeleiding in samenwerking met Julie Thevelin en Het Coachingatelier.